You are currently viewing NYHET! En allsidig muffe-sveiser for små dimensjoner.

NYHET! En allsidig muffe-sveiser for små dimensjoner.

Nyheten Hürner HWT 125 SW Light er en allsidig maskin for sveising av muffer i små dimensjoner. Maskinen er kompakt og modulbasert, det vi si at den enkelt kan tilpasses både som arbeidsstasjon så vel som å til trange områder og arbeid over hodet.

HWT 125 SW Light kan brukes på PP-, PP-R-, PVDF-, PB- og PEHD-muffer og rørledninger i størrelse O.D. 20 – 125 mm. Leveres standard for O.D. 63 – 125 mm, med O.D. 20 – 50 mm som ekstrautstyr. Løsningen har Hürners egenutviklede hurtigmonteringssystem med klemmer som enkelt kan byttes. Klemmechassiset kan fjernes fra stålrammen ved å bare løsne 4 monteringsskruer og bokser. Dette gir maksimal flekisibilitet for enhver arbeidsprosess. Både spenning av røret, montering og justeringer er implementert ved bruk av ergonomisk utformede håndhjul. Håndhjul kan enkelt fjernes for fri bevegelse som et vanlig elektroverktøy (bor/skrutrekker).

Varmeelementet er festet med klemme til chassiset for enkel plassering og sikker fjerning. Løsningen sikrer med dette en trygg, pålitelig og praktisk bruk som er unik i denne kategorien av sveisesystemer.

Hürner HWT 125 SW Light leveres med fast eller variabel temperatur for DVS 2208-1 Type A eller Type B. Maskinens totalvekt, inkl. tilbehør er på kun 35 kg, hvorav chassisrammen utgjør 22kg og leveres i solid transportkasse. Vi fører også arbeidsstasjonene HWT 125 SW og HWT 160. Light-modellen ankommer Norge i begynnelsen av mars. 

Produktlink