You are currently viewing Endelig! Nå har den kommet…

Endelig! Nå har den kommet…

Herz RoofOn Bitumén er den smidige og effektive lettvekteren markedet har ventet på.

Norsk idé og design – Made in Germany.

I februar 2021 kom Pål Espen Olsen, BMI Group / IcoPal Tak med et ønske basert på et reelt behov. Vi tok umiddelbart tak i saken. Etter noen telefoner og møter med teknisk avdeling hos IcoPal, ble idéer og skisser oversendt Herz i Tyskland. Et par måneder gikk med til utvikling og testing. I midten av august dukket endelig proto-typen opp hos oss, og har frem til midten av oktober vært på testing hos flere seriøse aktører.
Konklusjonen så langt har utelukkende vært en uovertruffen suksess.

Først ute på testing var naturlig nok teknisk avdelig hos IcoPal Tak; «Maskinen står helt klart til forventningene og blir et særdeles viktig verktøy for oss i tiden som kommer. Denne har vi ventet på» – Pål Espen Olsen.

Med sin vekt på i underkant av 23kg og 3400W effekt (16A sikring) er ”anbefalt kjørehastighet” ca. 1,9 meter/min. – omtrent den samme tiden som brukes på mekanisk festing. Det gjør denne Herz RoofOn Bitumén til den ideelle varmluftmaskinen for små og mellomstore oppgaver, ved rehabiliteringsjobber og der nok tilgjengelig strøm er vanskelig.

Maskinen vil bli levert i 2 varianter (prisene er inkludert 3 tilleggsvekter, transportkasse i lakkert metall og messingbørste); Herz RoofOn «PEO» – Bitumen, Analog​ og Herz RoofOn «PHR» – Bitumen, Digital. Produktene vil bli tilgjengelige i nettbutikken fra uke 10/2022.

Spør oss om komplett pakkepris! Begrenset antall av analog versjon vil være lagervare- Digital versjon vil være bestillingsvare.

Se produktet her