You are currently viewing Herz Exon C3 – En kompakt ekstruder

Herz Exon C3 – En kompakt ekstruder

PRODUKTNYHET! Det mangeårige kryss-samarbeidet mellom tyske Herz, sveitsiske BAK og østerriske Dohle har igjen vist seg å være innovativt – de er rett og slett bedre sammen. Denne gangen har de tatt tak i den driftssikre arbeidshesten Exon 3 og utviklet en ergometrisk og kompakt utgave (C3) for 4 mm eller 5 mm sveisetråd.

Exon C3 har lavere vekt (7,2kg), lavere støynivå (75dB), lavere strømforbruk (230V/3500W) og høyere matekapasitet (1,0-3,3kg/h) enn sine forgjengere. Med sine utvendige mål på kun 500x100x240 mm er den meget letthåndterlig og størrelsesmessig minst innen sin kategori på markedet. Exon C3 er egnet for sveising av PP, PE, PVC-U, PVC-P og ECTFE i godstykkelse 6-25mm. Standardisert infesting av sveisesko.

Av andre egenskaper kan nevnes; Separat innstilling av luft og materialtemperatur, høy ytelse på forvarming, kaldstartsbeskyttelse, temperaturgjenkjenning i smelteverket, termisk skjerming og adaptivt arbeidslys

Som opsjon kan leveres med Multi-Fix fullt 360 graders justerbar innfesting for sveisesko, balansebøyle for oppheng og støttevogn med trinsehjul. 

Exon C3 leveres i solid lagrings-/transportkasse i lakkert metall og inkluderer to valgfrie sveisesko.

Exon C3 produseres i Østerrike av Dohle Extrusiontechnik GmbH.