You are currently viewing Heat Supply AS er nå importør av anerkjente Grün

Heat Supply AS er nå importør av anerkjente Grün

Januar 2023 ble det bekreftet – Heat Supply AS tar inn Grün som en utvidelse av eksisterende produktutvalg og sortiment!

De fleste som har drevet på en stund er kjent med hva Grün står for, og det er ikke uten grunn at mange sverger til merket. Med hovedkontor og produksjon i Tyskland med tyske standarder er det heller kanskje ikke så rart..

GRÜN GMBH har i mer enn 100 år vært involvert i design og produksjon av spesialmaskiner for byggesektoren. Målet var og er å utvikle teknisk avansert spesialutstyr for effektiv bruk av arbeidskraft spesielt tilpasset taktekkere, installasjonsbedrifter, produsenter av materialer for videre prosessering og sikkerhet på arbeidsplassen. Som anerkjent tysk produsent er ingenting overlatt til tilfeldighetene – her snakker vi høy kvalitet, driftssikkerhet og ergonomisk tankegang.

Grüns produktutvalg
Grün leverer maskiner og kjeler for tetningsforbindelser (lim, fug…), kjeler med håndbetjent eller motordrevne omrørere, mastiske asfaltkjeler og kjeler for transport av mastisk asfalt, fresemaskiner for skjøter og sprekker, håndbetjente og motordrevne sprøytesystemer for primer, maling og limprodukter, propanbrennere og varmluftsbrennere, loddeutstyr, vogner og gassflaskevarmere, bitumenkjeler (asfaltkokere) med termostatstyring, asfaltkanner, termometere, taksikringssystemer og mye mye mer.

Vi vil i første omgang føre lager på alt av brenneruststyr for propan, asfaltkanner, termometere, koblinger m.m. – og det til en gunstigere pris enn mange av konkurrerende merker i proff-sjiktet. Vi vil også føre asfaltkokere med termostatstyring.
Det som ikke lagerføres er tilgjengelig på 5-7 virkedager