You are currently viewing Heat Supply – i startgropa for nye markeder

Heat Supply – i startgropa for nye markeder

VVS Aktuelt og Byggfakta: 27.mai 2020

På mindre enn to år har det lille selskapet Heat Supply AS i Drammen gjort seg bemerket, særlig innen taktekkerbransjen. Nå står plastindustri, VVS og VA- markedet for tur.

Det hele startet med overtagelse av et sovende importagentur på gassbrennere, bituménkokere og relatert verktøy fra italienske Calloni S.r.l. Tilbakemeldingene fra kundene på både produktene – så vel som selskapets holdning og service var særdeles positive, og ganske raskt dukket spørsmålene opp om andre typer produkter innen feltet varmt arbeid.

Det europeiske markedet ble sondert møysommelig, og ikke lenge etter ble importavtale på varmluftsverktøy og prosessvarmeteknologi fra tyske Herz signert. Selskapet er også forhandler av Milwaukee Tools. Med to gode importavtaler til grunn valgte daglig leder i Heat Supply AS, Pål H. Rosenvinge, en – for mange – annerledes strategi.

– I stedet for å jobbe med utvidelse av forhandlernett rundt om i landet, ble kjedeavtaler prioritert. Gunstige betingelser ble tilbudt kjedene, basert på vinn-vinn-prinsippet. Takringen, Mataki-Members, Protan Entreprenør og Takkjøp-kjeden har signert foreløpig, sier Pål H. Rosenvinge i en pressemelding.

– Flere tilsvarende avtaler er under forhandlinger, men alt går litt tregere i disse Covid-19 tider. Og, det er ikke slik at jobben er gjort med en avtale – Det er nå jobben begynner, understreker han. 

Siden leverandøren Herz også produserer ekstrudere og utstyr for vakuumtesting, og at Heat Supply AS stadig oftere den siste tiden har mottatt henvendelser fra aktører innen plastindustri, VVS og V/A, ble det naturlig å søke økt kunnskap og utvide i den retningen.

– Vi vet hva vi vil og hvor vi vil. Vi har nylig signert importavtaler med tyske Hürner som leverer høykvalitetsmaskiner innen elektromuffesveising og speilsveising, og tyske Perkeo innen plastkrymping, loddeutstyr og rekvisita. I tillegg har vi nå en forhandleravtale på pumper fra anerkjente Sulzer. Vi har bevisst fokusert på leverandører fra Tyskland, Østerrike, Sveits og Italia – land som på mange måter kan assosieres med Norge, sier Rosenvinge videre.

– Vi er dessuten godt førnøyd med avtalen med ØPD AS i Stathelle, som vi nylig har fått på plass. Det handler om kvalitet i alle ledd. Nå gleder vi oss bare til landet åpner opp for kundebesøk. Både jeg og mine kollegaer trives best bak rattet på vei til kundene, sier Rosenvinge avslutningsvis.

https://www.vvsaktuelt.no/heat-supply-i-startgropa-for-nye-markeder-171297/nyhet.html