You are currently viewing Herz – Fikk uventet pressedekning:)

Herz – Fikk uventet pressedekning:)

Herz agenturet fikk uventet pressedekning

At ting går fort i vår digitaliserte verden har ingen benektet, men å bli kontaktet av journalister bare få dager etter at vi lanserte Herz elektriske varmluftsverktøy i Norge må sies å imponere selv en «Drammensgutt på gølvet».

Verktøy24.no skriver;

Sveiser membran med ny Herz RoofOn automat

Nå kommer tyske Herz til Norge, med utstyr for plast-, membran- og beleggsveising. Fra håndholdte enheter til heftige, rullende automater for store arealer.

De designer, utvikler og produserer maskiner innen plastbehandling og prosessvarmeteknologi. Det vil si varmlufts- og varmekilemaskiner for sveising av mange forskjellige typer folie/membran, vinyl og plast.

Om det er nytt i Norge, så er det velprøvet utstyr. Herz har holdt på med dette siden 1964.

– Herz leverer alt fra håndholdte sveiseenheter til større industrielle automatiserte maskiner med stor kapasitet. I tillegg leverer Herz et stort utvalg dyser, trykkvalser, skraper, varmekuttere og mye mer, sier Paal Rosenvinge i Heat Supply AS, som har Herz-agenturet i Norge.

Fra håndholdte til automater

Her tar Heat Supply og Herz opp konkurransen med tilsvarende utstyr fra Leister. Sortimentet inneholder alt fra små, håndholdte enheter til automater for store arealer.

  1. Rion: De mindre og håndholdte enhetene Rion er typisk brukt til krymping av plast, tørking og mindre varmluftssveising. Sistnevnte kan være ting som skader på takmembraner, sveising av vinylbelegg, reparasjon av støtfangere på bil, plastlodding, oppvarming, aktivering. Disse ligger i prisområdet mellom 3 500 og 5 000 kroner.
  2. RoofOn-serien små automater. I hovedsak for sveising av PVC-membraner på tak. Finnes i flere varianter og størrelser, i et prisområde mellom 33 000 og 44 000 kroner.
  3. Laron-serien med store, kraftige automater. Samme formål som RoofOn, men tyngre, mer strømkrevende og raskere arbeidshester til større takareal. Finnes også som bitumenmodell for skjøtetekking av SBS bitumenbasert takbelegg. Prisområde 55 000 til 63 000 kroner.

– Dette er verktøy av høy kvalitet som vi gleder oss veldig til å levere til det norske markedet, sier Paal Rosenvinge.

Noe kjent med navnet, sa du? I så fall er du kan hende godt inne i takbransjen. Han har  fra i fjor tatt inn Calloni gass- og taktekkerverktøy.

– Salget av Calloni går bedre enn forventet. Våre kunder har gjennom året forespurt om andre spesialverktøy innen varme arbeider, sier Rosenvinge.

Det er altså der Herz utstyr for membransveising kommer inn og Heat Supply AS fokuserer nå på Calloni og Herz verktøy for varme arbeider.

Hva er det: Herz utstyr og tilbehør for membransveising.
Hva koster det: Fra 3 500 til 104 000 kroner.
Hvor kjøpes det: Importeres av Heat Supply AS