You are currently viewing Isotak Bygg AS – Årets kunde i Heat Supply

Isotak Bygg AS – Årets kunde i Heat Supply

Det handler ikke om hvilken bransje, å ha flest ansatte, størst omsetning eller om du er storkunde hos oss i kroner og øre. Heat Supply har valgt å «honorere» og gi ære til en bedrift som gjennom hele året viser at de har valgt «en å forholde seg til» og som viser vei for den bransjen de representerer. Meningen med prisen er å stimulere våre kunder og motivere nye kunder til å se nytte av våre produkter, løsninger og vår servicegrad. Det er med andre ord mulig for både store og små aktører å vinne «årets kunde»-prisen.

Isotak Bygg AS ble tildelt «Årets kunde 2021» under Mataki-Members årlige arrangement 29/10 basert på følgende;

«Isotak har gjennom hele 2021 vist gjennom sitt engasjement, utprøving av et vidt spekter av produkter, lojalitet, tillit, positivitet og yrkesstolthet til sitt fag (tak- og byggebransjen) utmerket seg som en meget god ambassadør».

I tillegg til en unik pokal i Titan™ (brennerhode fra Calloni) på sokkel med gravert skilt og plakett mottok prisvinneren et gavekort på kr. 5.000,-.

Årets nominerte kandidater i 2021 var i alfabetisk rekkefølge); Hesselbergtak AS (Takringen), Isotak Bygg AS (Mataki Members), Mork Entreprenør AS (Protan), Romerike Tak & Membran (Mataki Members) og Vestfold Kobber og Blikk AS (Takkjøp-kjeden).

Vi har et sterkt ønske om gjøre dette til en tradisjon, og gleder oss stort til å dele ut «Årets kunde 2022».

Er det du og din bedrift som tar pokalen neste år?