You are currently viewing Markedets førstevalg i sveisetelt – Nå hos Heat Supply!

Markedets førstevalg i sveisetelt – Nå hos Heat Supply!

Tent World Unlimited er en del av nederlanske Karsten Tenten B.V. sine kvalitetsprodukter og spesialist på sveise-, arbeids- og nødtelt, samt ulike relaterte produkter. Produktsortimentet er svært omfattende, fra rask montering, lettvekts- og økonomitelt til produkter av beste kvalitet og skreddersydd løsninger og utstyr. Heat Supply AS er offisiell importør og distributør av disse i Norge.

De nye 5-sekunders teltene

De nyeste sveiseteltene fra Tent World Unlimited kan åpnes fra bunn til topp, både forfra og bakfra. Alle teltmodellene er utviklet med lavest mulig vekt og optimalisert for best mulig stabilitet. De er brannhemmende behandlet og er ideelle for alle typer sveising. Også  rørledninger med stor diameter. To personer kan enkelt montere teltet over rørledningen. Teltene tar bare 5 sekunder å sette opp, og rammen er integrert med teltduken slik at ingen av delene går tapt. Hengselplatene der stolpene konvergerer er av uslåelig kvalitet. Det unike patenterte teltstangbasesystemet sikre lang holdbarhet. Sveiseteltene leveres i solid bæreveske med skulderbånd.

Skreddersydde løsninger

I tillegg til standardsortimentet kan du bestille skreddersydde teltløsninger som oppfyller alle dine ønsker og krav til konkurransedyktige priser. For noen av de skreddersydde produktene kreves et minimumsantall, mens andre kan produseres individuelt. Når du bestiller et skreddersydd telt, kan du velge mellom en rekke alternativer. Du kan bestemme hva slags dør du vil ha, størrelse, farge og mye mer. Du kan til og med velge å få logo trykt på teltet ditt. Kontakt oss for å lære mer om mulighetene for skreddersydde telt fra Tent World Unlimited.

ARBEIDS- OG SVEISETELT – Heat Supply AS