You are currently viewing Milwaukee – Markedets desidert beste håndverktøy er på plass!

Milwaukee – Markedets desidert beste håndverktøy er på plass!

Det er med ikke så rent lite stolthet vi kan fortelle at Heat Supply AS har blitt forhandler av hele Milwaukee sitt sortiment av håndverktøy. Vi utvider med dette vårt utvalg av verktøy tilpasset våre kunders behov.

La oss si det rett ut: «Vi satser på at Milwaukee skal være det perfekte supplement til våre øvrige produkter fra Calloni, Herz og Sheltech».

Lett å la seg lure
Milwaukees er kjent for sin kvalitet, enorme produktutvalg og mange uovertrufne fordeler. Det burde i utgangspunktet derfor ikke være vanskelig å finne akkurat det riktige verktøyet for akkurat din jobbsituasjon. Men… Det er her vi kommer inn i bildet! Med vår kunnskap om taktekkere og byggentreprenører – både kan og vet vi – hvilket verktøy og tilbehør som egentlig behøves. Ofte blir det investert i overdimensjonerte modeller og/eller mindre egnede løsninger.

Vårt utvalg
Vi kjøper ikke inn store mengder driller, borhammere, sirkelsager og annet som er lite egnet for deg i din bransje. Gjennom vårt tette samarbeid og dialog med våre kunder har vi valgt å spisse utvalget, slik at du får det du trenger – verken mer eller mindre!

Spør oss om Milwaukee – så leverer vi det du trenger!

Vi anbefaler et aldri så lite besøk på Milwaukee sine hjemmesider