Calloni Varmluftsbrenner – Komplett Kit

kr 8.040,00 eks. mva.

Produktnummer: 1012.HAK Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Varmluftsbrenner Kit fra Calloni

Varmluftsbrenneren fra Calloni fungerer med propangass alene eller i kombinasjon med trykkluft (kompressor).  Den utvikler varmluftstrøm og brukes når åpen flamme ikke er tillatt eller tilrådelig. Takket være det spesielle vortexsystemet til  brenneren, opprettes en luftgassforbrenning inne i stålhodet. Denne kombinasjonen produserer en konsentrert

og kraftig flamme som gir en sterk justerbar varmluftstrøm, noe som muliggjør rask oppvarming av materialet. Denne spesielle fakkelen er spesielt egnet for anvendelse av elastomere (lavsmeltende) membraner, for tørking av overflater og også for raskere bruk av selvklebende membraner (vanskelig å påføre under kaldt og fuktig værforhold).

 

Dette er et komplett start-kit som inkluderer:

– Varmluftsbrenner med Piezo-tenner og støtteben
– 3/8” Svivekopling
– Tilkoplingsventil for kompressorluft
– 10 meter gass-slange 6,3x12mm (20bar) EN559 3/8” inkl. Anti-knekk sikkerhetsfjær
– Regulator 1030 med 3/8” kopling og sikkerhetsventil.

OBS! Begrenset antall på lager – Noe leveringstid kan forekomme.

 

BRUKSOMRÅDER:
1. Ved montering av bitumenmembraner på overflater og områder der bruk av åpne flammer ikke er tillatt eller tilrådelig, slik som tre og/eller noen slags isolerende materiale.

2. Fremskynde selvklebende membranapplikasjon, når du trenger å tilpasse bestemte deler, for eksempel krager, hjørner, overlappinger mv. som er vanskelige å utføre i kaldt fuktig klima og ved lave temperaturer.

3. Opptøring/Tining av overflater før påbegynning av vanntetting.

4. Påføring av bitumenmembraner tett inntil gesimser, takvinduer, vinduspaneler, kabler mv. hvor det er farlig å bruke åpen ild.

 

Calloni Srl.

Calloni S.r.l ble grunnlagt i 1961 i Concorezzo nær Milano, Italia. De etablerte seg raskt som en kvalitetsprodusent av trykkregulatorer for gass – samt utstyr for sveising og kutting av metall. I samme periode kom polymer modifiserte sveisemembraner på markedet ( asfalt takbelegg . Med mange produsenter av nettopp dette i Nord-Italia, ble Calloni S.r.l kontaktet for å designe, utvikle og produsere utstyr for lettere å kunne montere disse innovative produktene for tak. Produktspekteret strekker seg i dag fra enkle håndholdte gassbrennere til de mest avanserte løsningene for tekking av store flater. I tillegg kommer et stort utvalg av hendig verktøy som smøreskjeer, skjøtevalser, regulatorer, sikkerhets- /avbruddsventiler med videre. Alle produkter og komponenter er utelukkende produsert i Europa. Selskapet eksporterer til 54 land over hele verden. Besøk gjerne; www.calloni.it eller Kontakt oss for mer informasjon.

Heat Supply AS er stolt importør og distibutør for det norske markedet.