Calloni Elektrisk Varmebelte for gassflasker

kr 5.490,00 eks. mva.

Beskrivelse

ELEKTRISK VARMEBELTE FOR GASSFLASKER

Universalt varmebelte som benyttes for å holde gassflasker varme i vinterhalvåret. Gir jevnere flyt på gassen og bedre effekt.
Passer alle gassflasker fra 15-25kg med justeringsfeste av borrelås. Svært enkel montering/demontering.
Varmebeltet består av en varmekabel som ligger i sløyfer mellom et fleksibelt silkonbelegg med kraftig brannsikkert og isolerende stofflag innvendig og utvendig. Et innebygget termometer passer på at temperaturen ligger konstant på 60 grader inne i teppet, noe som gir ca. 40 grader mellom teppet og flasken til enhver tid. Varmebeltet holder temperaturen oppe i rundt 10-15 minutter etter at kontakten er trukket ut.
Ca. 3 meter ledning med industrikontakt 2P+T for 16A (IP44). Kontakt kan skiftes ut til vanlig 1-fas.
Robust CE-godkjent produkt som tåler en støyt.
Enkelt bag i nylon med snørelukking følger med for enkel transport.

Høyde: 300mm
Bredde: 1250mm (diameter 300-350mm)
Volt: 230
Watt: 620

 

Calloni Srl.

Calloni S.r.l ble grunnlagt i 1961 i Concorezzo nær Milano, Italia. De etablerte seg raskt som en kvalitetsprodusent av trykkregulatorer for gass – samt utstyr for sveising og kutting av metall. I samme periode kom polymer modifiserte sveisemembraner på markedet ( asfalt takbelegg . Med mange produsenter av nettopp dette i Nord-Italia, ble Calloni S.r.l kontaktet for å designe, utvikle og produsere utstyr for lettere å kunne montere disse innovative produktene for tak. Produktspekteret strekker seg i dag fra enkle håndholdte gassbrennere til de mest avanserte løsningene for tekking av store flater. I tillegg kommer et stort utvalg av hendig verktøy som smøreskjeer, skjøtevalser, regulatorer, sikkerhets- /avbruddsventiler med videre. Alle produkter og komponenter er utelukkende produsert i Europa. Selskapet eksporterer til 54 land over hele verden. Besøk gjerne; www.calloni.it eller Kontakt oss for mer informasjon.

Heat Supply AS er stolt importør og distibutør for det norske markedet.