You are currently viewing Vi ses på Norges Takmesse :)

Vi ses på Norges Takmesse :)

Heat Supply skal være tilstede på landets viktigste arena for profesjonelle taktekkere.

Ikke har vi bare planer, men et inderlig ønske om å gjøre oss bemerket. Skissering av stand med sterk delaktighet av våre leverandører; Calloni, Herz og Milwaukee er godt i gang. Det er her vi hører hjemme og gleder oss til å møte akkurat deg (igjen). Vi har bestilt en 3×6 meter standplass og bringer med oss så godt som hele sortimentet OG de mest fagkyndige representanter fra våre leverandører. I så måte burde vi stå sterkt til å kunne besvare alle dine spørsmål…

Om messen

Norges Takmesse 2020 går av stabelen torsdag 26. og fredag 27. mars 2020, i Stavanger. Arena for messen er Stavanger Forum, der det vil syde av liv i samfulle to dager.

Foruten en stor messe med mange stands, fra et stort antall aktører i og knyttet til bransjen, vil messen også inneholde flere andre høydepunkter. Det blir NM i taktekking 2020, og det blir også denne gangen et Fagseminar med spennende og relevante foredrag. Vi arrangerer en egen bolk rettet spesielt mot regionens skoleelever med tanke på rekruttering til faget og dagene avsluttes med en flott bankett med premiering og kjente artister. Norges Takmesse 2020 gir gode muligheter til å avholde ulike møter det er naturlig å legge til arrangementet. Flere aktører har allerede gitt signal om at de kommer til å benytte seg av denne muligheten.

Som sagt; Vi ses på Norges Takmesse 🙂